За нас и предлаганите от нас услуги може да разгледате секциите по - долу или да се свържете с нас на посочените кнтакти.

Какво е пътна помощ?

Пътна помощ е услуга, която обикновено се предоставя от теглеща компания за подпомагане на шофьори, чието превозно средство (лекотоварно, тежкотоварно, мотоциклет, кола или камион) се е повредило край пътя. Пътната помощ обикновено е незадължително покритие, предлагано от вашата автомобилна застраховка и може да включва различни услуги в зависимост от наличните опции. Свържете се с нас днес за всички ваши нужди при спешно теглене.

ПЪТНА ПОМОЩ

КАКВО ПОКРИВА ПЪТНА ПОМОЩ?
Пътната помощ, предлагана от застрахователните компании, варира. Някои застрахователни полици ще изпратят автомобилен техник, който ще се опита да оцени вашата ситуация и вашето превозно средство и ще се опита да го накара да работи отново, така че да може да се управлява. Това ще ви спести теглене, тъй като след това можете да закарате автомобила си на механик, когато е удобно за вас, и веднага да тръгнете. Въпреки това, с привидно безкраен списък от неща, които могат да се объркат с една кола, това може да не е опция. В случай, че вашето превозно средство не може да се управлява, другата пътна помощ включва:

Теглене. Повечето застрахователни компании покриват камион за теглене на определено разстояние. Ако сте по средата на нищото, колата ви ще бъде изтеглена до най-близкия сервиз. Ако пътувате и искате колата ви да бъде доставена по-далеч от зоната на обслужване, най-вероятно ще ви бъде начислена допълнителна такса.
Сервиз за акумулатори. Батериите се изтощават. Колата ви няма да работи без акумулатор, който да захранва стартера и да стартира двигателя. Иначе известен като старт с подскок, като използвате друго превозно средство, можете да използвате батерията на някой друг, за да презаредите батерията си, поне достатъчно дълго, за да стартирате двигателя си. Най-вероятно ще ви трябва нова батерия. Тази услуга може да бъде предоставена и от приятен човек, който може да спре и да ви помогне. Ето защо е важно да имате джъмперни кабели под ръка за спешни случаи (независимо дали вашите собствени или на някой друг). Имайте предвид: електрическите автомобили работят по различен начин и не използват традиционен старт. Хибридните превозни средства попадат в същата категория, които не трябва да се нуждаят от бързо стартиране, защото използват батерията, която захранва електрическия мотор, за да завърти бензиновия двигател.
Спукани гуми. В зависимост от вашия доставчик на застраховка и пакета ви за пътна помощ, някои ще изпратят сервизен професионалист, който да поправи спуканата ви гума вместо вас край пътя, или ще ви накарат да изтеглите автомобила си до автомобилен сервиз за поправка на гумата. За съжаление повечето програми за пътна помощ не предлагат услуги за ремонт на гуми за мотоциклети.
Услуга за блокиране. Ако сте заключили ключовете си в колата, повечето програми за пътна помощ ще изпратят ключар, който да ви позволи да влезете в автомобила си. Имайте предвид, че някои сервизни специалисти не са ключари, наети от застрахователните компании. Следователно може да има отделна такса за ключар, който най-вероятно няма договор със застрахователната компания за плащане. За щастие, с достъпа без ключ и интелигентните ключове това е по-рядко явление, отколкото беше преди.
Доставка на гориво. Ако автомобилът ви не работи, защото ви е свършил бензинът, пътната помощ може да осигури доставка на гориво до вашето местоположение. Може или не може да има такса за самото гориво, в зависимост от вашата политика.
Услуги по изваждане. Изваждането е, когато вашето превозно средство е заседнало и трябва да бъде изтеглено или извадено с лебедка. Това може да бъде, ако се хлъзнете от пътя по време на снежна буря, заседнете в калта по време на офроуд (което може да не е покрито поради естеството на дейността ви) или пуснете автомобила си от склона на скала и надолу по насип.

Call Now ButtonОБАДИ СЕ