Кога вашите гуми са износени?

Подмяна на вашите износени гуми навреме
Може да не осъзнаете колко са износени протекторите на гумите ви, докато не стане твърде късно. Никога не трябва да чакате, докато чуете скърцащи или пукащи звуци, за да смените гумите си. Гумите за тренировка са не само неудобни, но и направо опасни. Повредените гуми влияят значително на баланса на колелата, което може да доведе до сериозни инциденти на пътя. За да предотвратите това, трябва да се грижите по-добре за гумите си. Има няколко начина за проверка на сигналите за износени гуми.

Penny Test – Това е най-често срещаният начин за проверка за износени гуми. Честният Ейб може да ви помогне да откриете дали има проблеми с протекторите на вашите гуми. Поставете пенито с главата, обърната към центъра на протектора. Ако забележите горната част на главата на стотинката, трябва незабавно да смените гумите. Ако забележите косата на върха на главата на Honest Abe върху монетата, в крайна сметка ще трябва да смените нишките в рамките на няколко месеца. Ако не забелязвате косата на главата, за момента сте добре. Не забравяйте да проверите още веднъж след един месец.
Измерете гумите си – определено трябва да оставите доверен автосервиз да направи тази част вместо вас. Те имат инструментите и опита да измерват протекторите за повреди. Те ще вдигнат автомобила ви високо на количка и ще завъртят всяко колело като част от диагностичното тестване. Те могат да измерват диаметрите, за да осигурят правилна поддръжка. Закарайте колата си на рутинна проверка и оставете професионалистите да прегледат гумите.
Проверете гумите си – Това звучи толкова елементарно, колкото и да е, но много хора пренебрегват проверката на гумите си. Здравите гуми ще имат видими канали и ръбове без никакво износване и разкъсване по тях. Проверете дали между стъпалата не се образуват съседни решетки.
Emergency Towing е вашето обслужване на едно гише за всички услуги за пътна помощ, включително смяна на спукана гума. Ще премахнем повредената гума и ще я заменим с нова, докато чакате. Нашите цени са много разумни с име, на което можете да се доверите! Не чакайте до последната секунда, за да смените гумите си. Обадете ни се 24/7 за незабавна пътна помощ.

Call Now ButtonОБАДИ СЕ