В света на движението, където всеки километър е ново предизвикателство, ние предоставяме пътна помощ и специализиран превоз на автомобили с платформа. Нашата фирма е тук, за да осигури надеждни и бързи услуги при всеки вид транспортни ситуации, като същевременно предлага безопасен и професионален превоз на автомобили.

Надеждна Пътна Помощ и професионален превоз на автомобили с платформа"

Предлагаме бърза и експресна пътна помощ в град и област  Пловдив и  автомагистрала „Тракия“. Нашите екипи са на линия 24/7, готови да отреагират бързо и ефективно, за да ви осигурят безопасност и увереност.

 Професионален превоз на автомобили с платформа

Със специализирани платформи и опитни шофьори, предоставяме професионален превоз на автомобили. Без значение дали сте закупили нов автомобил или имате нужда от превоз до сервиз, ние ви гарантираме безопасно и точно доставяне.

Помощ при всички ситуации

Справяме се с разнообразни транспортни ситуации, включително изтощени батерии, спукани гуми, горивни проблеми и дори транспортиране след пътно произшествие. Нашата цел е да ви върнем на пътя възможно най-бързо и безпроблемно.

 Подходящи платформи за всички видове автомобили

Разполагаме с разнообразие от платформи, които се адаптират към всички видове автомобили – от леки до тежкотоварни. Независимо от размера и модела на вашия автомобил, предоставяме подходяща платформа, която го транспортира безопасно и сигурно.

 Пълно обслужване и професионализъм

От момента на заявката до края на превоза, предоставяме пълно обслужване и професионализъм. Нашите екипи са обучени да се справят с всяка ситуация с внимание и експертност, гарантирайки ви спокойствие и качествено обслужване.

С нищо по-малко от ангажираност към вашата безопасност и удовлетворение, ние сме вашият надежден партньор за пътна помощ в Пловдив региона Предлагаме превоз на автомобили с платформа. Свържете се с нас и оставете нас да направим вашия път по-лесен и безопасен.

 
 

Бърза и ефективна Пътна Помощ на автомагистрала "Тракия"

В света на ускореното движение и дългите пътувания по автомагистралата, ние предоставяме надеждна и ефективна пътна помощ на Автомагистрала Тракия. Нашата фирма е посветена на предоставянето на бърза помощ и подкрепа при аварии, спиране на двигател, спукани гуми или други спешни ситуации, които могат да възникнат по време на вашето пътуване.

1. Бърза реакция и обслужване 24/7

Нашият екип е на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, готов да реагира бързо и ефективно. Независимо от времето на деня или нощта, ние сме тук, за да ви предоставим необходимата пътна помощ и подкрепа.

Специализирана техника и оборудване

Разполагаме с модерна и специализирана техника, предназначена за различни видове автомобилни аварии и проблеми. Нашите оборудвания и превозни средства са проектирани да се справят с всякакви ситуации и да ви осигурят бърз и сигурен ремонт или транспорт до близък сервиз.

Експертен екип с опит

Нашият екип се състои от опитни професионалисти в областта на пътната помощ. Те са обучени да действат бързо и ефективно, предоставяйки ви висококачествена помощ и осигурявайки ви с възможно най-доброто обслужване.

Обслужване на всички типове превозни средства

Независимо дали карате лек автомобил, камион или мотоциклет, нашият екип е подготвен да ви предостави пътна помощ. Обслужваме всички типове превозни средства и сме готови да се справим с всякакви предизвикателства, с които може да се сблъскате на пътя.

С нас, вашият път по автомагистрала Тракия е подплатен със сигурност и професионализъм. Свържете се с нас в случай на авария или нужда от пътна помощ, и ние ще бъдем там, за да ви подкрепим и върнем на пътя.“**

За нас

Автосервизът разполага със  специализирана  техника за обслужване на леки и товарни  автомобили.Извършваме превоз на атомобили , бусове. мотокари, джипове, каравани, лодки и други до 5 тона.

24 часа в денонощието, 365 дни в годината ние ви осигуряваме качествената услуга пътна помощ.

Сервизът се намира на арес: гр. Пловдив, бул. „Кукленско шосе17

Доволни клиенти

Отлично обслужване. Оставих светлините включени и трябваше да изчакам на пътя. Късно на за излизане извън града. Обадих се и сервизният техник пристигна в рамките на 15 минути. Цената беше повече от разумна и сервизният техник беше приятелски настроен и знаещ. Ако бързате да се върнете на пътя, не чакайте изберете RGB.
Емили Х.
Имах спукана гума със замръзнала гайка. Обадих се на пътната помощ на RGB и тe дойдoхa след час. Поправихa проблема с гайката и закърпихa безкамерната гума за нула време. Попитах дали може да завърти и гумите и тe го направихa веднага. RGB си знаят нещата, имат подходящото оборудване, идват бързо и отговарят на всеки мой въпрос.
Иван Христов
Каза ми, че ще бъде тук след половин час. Появи се да ми помогне след 15 минути. Не съм имал по-добро обслужване. Пишете ми да Ви споделя колко добре се справят - trendafil123@abv.bg
Трендафил Аромов
Call Now ButtonОБАДИ СЕ