При попадане в канавка, е важно да запазите спокойствие и да не се паникьосвате. Ако не можете да се справите сами, то ще трябва да потърсите услугите на пътна помощ за изтегляне на автомобили и евентуално репатриране.Ако колата ви не може да продължи да се движи на пътя, то ще се наложи да бъдете репатрирани до вашият дом, до сервиз на пътната помощ или до сервиз, който вие си изберете

Как се извършва изтеглянето на автомобил от канавка от Пътна помощ в Пловдив

Изпадането на автомобил в канавка или друг вид затруднение по време на движение може да бъде стресиращо и неудобно за водача. В такива ситуации, услугите на пътна помощ стават от съществено значение, особено ако сте в Пловдив. Изтеглянето на автомобил от канавка изисква специализирана техника и опитни професионалисти. Какво включва този процес и какви са основните етапи на изтеглянето.

 Сигнал за помощ

Когато сте в затруднение и се нуждаете от изтегляне на автомобил от канавка, първият стъпка е да се свържете с пътната помощ. Можете да направите това по телефона, често пъти посочен на табелата на фирмата за пътна помощ. Подробно опишете своето местоположение и състоянието на автомобила, за да получите бърза и ефективна помощ.

Оценка на ситуацията

Когато екипът за пътна помощ пристигне на място, те извършват преценка на ситуацията. Опитват се да определят степента на повреда на автомобила и дали има необходимост от специална техника за изтегляне.

Подготовка на автомобила за изтегляне

След като екипът установи каква техника ще бъде необходима, те пристъпват към подготовката на автомобила за изтегляне. Това включва закрепване на тегличи и използване на специални въже, за да се осигури безопасно и ефективно изтегляне.

 Изтегляне на автомобила

Когато всичко е готово, процесът на изтегляне започва. Техниката се прилага с внимание и прецизност, за да се избегнат повреди по време на операцията. Важно е екипът да работи съгласувано и да използва подходящите техники за изтегляне в зависимост от конкретната ситуация.

 Проверка за повреди след изтегляне

След успешното изтегляне на автомобила, екипът за пътна помощ извършва проверка за евентуални повреди, причинени по време на операцията. Това включва преглед на автомобила и оценка на евентуални щети.

Помощ и консултации

На последен етап, водачът може да получи допълнителни съвети и указания от професионалистите за предотвратяване на подобни ситуации в бъдеще.

За нас

Автосервизът разполага със  специализирана  техника за обслужване на леки и товарни  автомобили.Извършваме превоз на атомобили , бусове. мотокари, джипове, каравани, лодки и други до 5 тона.

24 часа в денонощието, 365 дни в годината ние ви осигуряваме качествената услуга пътна помощ.

Сервизът се намира на арес: гр. Пловдив, бул. „Кукленско шосе17

Доволни клиенти

Отлично обслужване. Оставих светлините включени и трябваше да изчакам на пътя. Късно на за излизане извън града. Обадих се и сервизният техник пристигна в рамките на 15 минути. Цената беше повече от разумна и сервизният техник беше приятелски настроен и знаещ. Ако бързате да се върнете на пътя, не чакайте изберете RGB.
Емили Х.
Имах спукана гума със замръзнала гайка. Обадих се на пътната помощ на RGB и тe дойдoхa след час. Поправихa проблема с гайката и закърпихa безкамерната гума за нула време. Попитах дали може да завърти и гумите и тe го направихa веднага. RGB си знаят нещата, имат подходящото оборудване, идват бързо и отговарят на всеки мой въпрос.
Иван Христов
Каза ми, че ще бъде тук след половин час. Появи се да ми помогне след 15 минути. Не съм имал по-добро обслужване. Пишете ми да Ви споделя колко добре се справят - trendafil123@abv.bg
Трендафил Аромов
Call Now ButtonОБАДИ СЕ