Аварии и катастрофи на пътя са нещо, което не планираме, но когато те се случат, професионална помощ е от съществено значение. В Пловдив, нашата фирма за пътна помощ предоставя специализирани услуги за транспорт на катастрофирали автомобили, като се стремим да направим този труден момент по-лек и безпроблемен за нашите клиенти.

С какво можем да ви помогнем , ако сте катастрофирали в районът на Пловдив или автомагистрала "Тракия"

Бърза реакция и координация

Когато катастрофата се случи, важно е да действаме бързо. Нашият екип за пътна помощ в Пловдив е на линия 24/7, готов да реагира при всеки инцидент. Свържете се с нас на телефон +359 0877 771 828 и ние ще пристигнем възможно най-скоро на мястото на инцидента.

Сигурен и професионален транспорт

Нашите техници са обучени да се справят с различни сценарии, а техниката им е подходяща за безопасен и стабилен транспорт на катастрофирали автомобили. Използваме специализирани средства, оборудвани с необходимите системи за фиксация и стабилизация.

Безопасност и защита на околната среда

При транспортирането на катастрофирали автомобили, нашите екипи се грижат не само за безопасността на пътя, но и за опазване на околната среда. Спазваме всички стандарти и процедури за отстраняване на течности и материали, които могат да представляват риск за околната среда.

 Пълен Спектър от Услуги

Освен транспорта на катастрофирали автомобили, предлагаме и други свързани услуги, като изтегляне от канавки, батерийно стартиране, и помощ при спукана гума. Нашата цел е да ви предоставим цялостно решение за всеки автомобилен инцидент.

 Клиентска Грижа и Прозрачност

Нашата фирма цени своите клиенти и осигурява високо ниво на обслужване. Предоставяме ясна информация относно услугите и разходите, като се стремим да ви осигурим увереност и удовлетворение от нашата работа.

С дългогодишен опит и ангажимент към професионализма, нашата пътна помощ в Пловдив е тук, за да ви помогне в най-трудните моменти. Свържете се с нас, ако имате нужда от транспорт на катастрофиран автомобил, и ние ще се погрижим за всичко останало.

 
 

Извозване и съдействие при катастрофа

При пристигането на нашия екип, специалисти ще извършат детален оглед на катастрофирания автомобил. Това включва оценка на видимите повреди и стабилизация на автомобила, за да се предотврати допълнителна щета по време на транспорта.

Нашата фирма поддържа активно сътрудничество с органите за пътна безопасност и полицията. Работим в съответствие с техните указания и предоставяме всички необходими документи за бърз и ефективен протокол след инцидент.

Разбираме, че инцидентите могат да се случат по всяко време. Затова, нашата услуга за транспорт на катастрофирали автомобили е на разположение 24/7. Независимо от часа и деня, можем да реагираме бързо и ефективно, гарантирайки ви безопасност и спокойствие.

С гордост поддържаме високи стандарти на професионализъм и доверие. Клиентската удовлетвореност е от съществено значение за нас, и работим усърдно, за да осигурим не само технически изключителни, но и приятни и уважителни услуги.

Ако сте изпитали транспортен инцидент и имате нужда от помощ за транспортиране на катастрофиран автомобил, не се колебайте да се свържете с нас. Нашите екипи са на готовност да ви предоставят бърза, безопасна и професионална пътна помощ в Пловдив и околните райони.

 
 

За нас

Автосервизът разполага със  специализирана  техника за обслужване на леки и товарни  автомобили.Извършваме превоз на атомобили , бусове. мотокари, джипове, каравани, лодки и други до 5 тона.

24 часа в денонощието, 365 дни в годината ние ви осигуряваме качествената услуга пътна помощ.

Сервизът се намира на арес: гр. Пловдив, бул. „Кукленско шосе17

Доволни клиенти

Отлично обслужване. Оставих светлините включени и трябваше да изчакам на пътя. Късно на за излизане извън града. Обадих се и сервизният техник пристигна в рамките на 15 минути. Цената беше повече от разумна и сервизният техник беше приятелски настроен и знаещ. Ако бързате да се върнете на пътя, не чакайте изберете RGB.
Емили Х.
Имах спукана гума със замръзнала гайка. Обадих се на пътната помощ на RGB и тe дойдoхa след час. Поправихa проблема с гайката и закърпихa безкамерната гума за нула време. Попитах дали може да завърти и гумите и тe го направихa веднага. RGB си знаят нещата, имат подходящото оборудване, идват бързо и отговарят на всеки мой въпрос.
Иван Христов
Каза ми, че ще бъде тук след половин час. Появи се да ми помогне след 15 минути. Не съм имал по-добро обслужване. Пишете ми да Ви споделя колко добре се справят - trendafil123@abv.bg
Трендафил Аромов
Call Now ButtonОБАДИ СЕ