Не се колебайте да се свържете с нас при проблеми с блокирани колела в град или област Пловдив и  автомагистрала “ Тракия“. Ние сме тук, за да предоставим бърза, ефективна и професионална пътна помощ, когато най-много ви е необходима.

Пътна помощ за автомобили с блокирали колела

Колелата на автомобила могат да бъдат блокирани от различни причини, които варират от технически проблеми до специфични условия на пътя. Някои от основните причини за блокиране на колелата включват:

 

  • Проблеми със спирачната система: Аварийни ситуации в спирачната система, като спукване на спирачен маркуч, изтекла течност или проблеми със спирачните дискове и накладки, могат да доведат до блокиране на колела.

  • Антиблокираща система (ABS) : Повреда или неизправност в системата за антиблокиране на спирачките (ABS) може да предизвика блокиране на колелата при спиране.

  • Технически проблеми с  трансмисията: Проблеми с подвеската или трансмисията могат също да предизвикат блокиране на колела.

  • Повреда в диференциала: Проблеми с диференциала, който разпределя мощността между задните и предните колела, могат да доведат до блокиране на едно или повече колела.

  • Проблеми със съединителя или скоростната кутия: Технически проблеми с трансмисията, като например закъснели или заклещени съединители, могат да доведат до блокиране на колела.

Когато колелото е блокирано, водачът трябва да бъде изключително внимателен и да предприеме подходящи мерки, за да избегне допълнителни щети и опасности. Ако не можете да решите проблема самостоятелно, извикването на професионална пътна помощ може да бъде необходимо.

 
 

Помощ за автомобили с блокирани колела в Пловдив и автомагистрала "Тракия"

При сигнал за блокирани колела, нашият екип ще реагира бързо и професионално. Ние осигуряваме надежден и опитен техник, който да се справи с блокажа, като същевременно предоставя най-добрите решения за безопасно изпреварване на проблема.

Преди да предприемем действия, нашият екип извършва професионална оценка на ситуацията. Това включва детайлен преглед на автомобила и определяне на причината за блокажа на колелата, за да изберем най-подходящите методи за решаване на проблема.

Разполагаме със специализирана техника и оборудване, предназначени за разблокиране на колела. Този процес се извършва внимателно, за да се избегне повреда на автомобила и колесата.

Разбираме, че блокирането на колелата може да се дължи на различни причини – от лоши метеорологични условия до технически проблеми. Според това, нашите експерти използват индивидуален подход към всяка ситуация, гарантирайки ефективно и безопасно разблокиране.

Освен разблокиране на колела, предоставяме и други услуги за пътна помощ, като изтегляне от канавка, батерийно стартиране, и помощ при спукана гума. Така можем да се грижим за всички аспекти на инцидента и да ви предоставим пълен пакет от услуги.

Безопасността е от първостепенно значение за нас. При разблокирането на колелата, ние се грижим да вземем всички необходими мерки за предпазване на вас, вашия автомобил и околната среда.

 

За нас

Автосервизът разполага със  специализирана  техника за обслужване на леки и товарни  автомобили.Извършваме превоз на атомобили , бусове. мотокари, джипове, каравани, лодки и други до 5 тона.

24 часа в денонощието, 365 дни в годината ние ви осигуряваме качествената услуга пътна помощ.

Сервизът се намира на арес: гр. Пловдив, бул. „Кукленско шосе17

Доволни клиенти

Отлично обслужване. Оставих светлините включени и трябваше да изчакам на пътя. Късно на за излизане извън града. Обадих се и сервизният техник пристигна в рамките на 15 минути. Цената беше повече от разумна и сервизният техник беше приятелски настроен и знаещ. Ако бързате да се върнете на пътя, не чакайте изберете RGB.
Емили Х.
Имах спукана гума със замръзнала гайка. Обадих се на пътната помощ на RGB и тe дойдoхa след час. Поправихa проблема с гайката и закърпихa безкамерната гума за нула време. Попитах дали може да завърти и гумите и тe го направихa веднага. RGB си знаят нещата, имат подходящото оборудване, идват бързо и отговарят на всеки мой въпрос.
Иван Христов
Каза ми, че ще бъде тук след половин час. Появи се да ми помогне след 15 минути. Не съм имал по-добро обслужване. Пишете ми да Ви споделя колко добре се справят - trendafil123@abv.bg
Трендафил Аромов
Call Now ButtonОБАДИ СЕ