Нашата фирма е готова да ви предостави професионален и надежден транспорт на леки и товарни автомобили, бусове и мотоциклети. Свържете се с нас, ако имате нужда от експертни услуги за транспорт, които отговарят на вашите конкретни изисквания.

Транспортиране на леки автомобили , бусове и мотоциклети Пътна помощ Пловдив

Нашата фирма предлага надеждни услуги за транспорт на различни видове превозни средства, от леки автомобили и бусове до товарни автомобили и мотоциклети. С надеждни ресурси и екип от професионалисти, гарантираме безопасно и ефективно превозване на вашия транспорт.

Транспорт на леки автомобили и бусове

Нашите услуги включват транспорт на леки автомобили и бусове до дестинации по ваш избор. Независимо дали премествате личния си автомобил или имате нужда от пренос на бус за фирмените ви нужди, нашият екип ще осигури безопасно и бързо превоз.

Превоз на товарни автомобили

За транспорта на товарни автомобили, нашата фирма предлага специализирани превозни решения. От малки товарни коли до по-големи камиони, нашите техници и водачи са подготвени да се справят с различни размери и видове товарни автомобили.

Транспорт на мотоциклети

Ако имате нужда от транспорт на мотоциклети, ние предоставяме безопасни и защитени опции за превоз. Специализираните ни превозни средства и оборудване позволяват ефективно и сигурно преместване на мотоциклети до всяка дестинация.

 Оборудване за сигурност и фиксация

Всички превози на транспортни средства се извършват с осигурени средства за фиксация и стабилизация. Това включва безопасни системи за осигуряване, които предпазват автомобилите, бусовете и мотоциклетите от движение по време на транспорта.

Логистика и Планиране

Оптималната логистика и планиране на маршрут са от съществено значение за успешен транспорт. Нашите екипи извършват детайлно планиране преди всяко задание, за да гарантират бърз и ефективен транспорт.

Гъвкавост и достъпност

Разбираме, че изискванията за транспорт могат да бъдат разнообразни. Ние предлагаме гъвкави и персонализирани услуги, като същевременно сме на разположение 24/7, за да отговорим на вашите нужди в удобен за вас момент.

Нашата фирма е готова да ви предостави професионален и надежден транспорт на леки и товарни автомобили, бусове и мотоциклети. Свържете се с нас, ако имате нужда от експертни услуги за транспорт, които отговарят на вашите конкретни изисквания.

При превоза на леки и товарни автомобили, бусове и мотоциклети, ние осигуряваме необходимата поддръжка и обслужване по време на пътуването. Това включва проверка на автомобилите преди трасето, редовни паузи за почивка и проверка на състоянието на транспортните средства.

За всеки транспортен процес се грижим за пълното спазване на местните и международни транспортни регулации. За тази цел нашите водачи са лицензирани и осигурени, а всички транспортни средства са в съответствие със стандартите за безопасност.

Нашата фирма разполага с разнообразие от превозни средства, предназначени за различните видове транспорт. Така можем да отговорим на специфичните изисквания на клиентите, предлагайки оптимално решение за техния превоз.

Клиентското обслужване е в сърцето на нашия подход. Стремим се да предоставим отлично обслужване, като внимаваме за индивидуалните нужди на всеки клиент и предоставяме отговори на въпросите им.

Ние предоставяме прозрачни цени и оферти, които се базират на конкретните изисквания на клиента. Можете да получите индивидуално оценена оферта, която отразява обема и характера на транспортната услуга.

С нас получавате цялостно решение за транспорт на леки и товарни автомобили, бусове и мотоциклети, което включва не само безопасен и бърз превоз, но и внимателно обслужване и възможност за персонализирани решения. Ако имате нужда от професионален и надежден транспортен партньор, свържете се с нас за да разговорим за вашите специфични изисквания и да ви предложим подходящо решение.

За нас

Автосервизът разполага със  специализирана  техника за обслужване на леки и товарни  автомобили.Извършваме превоз на атомобили , бусове. мотокари, джипове, каравани, лодки и други до 5 тона.

24 часа в денонощието, 365 дни в годината ние ви осигуряваме качествената услуга пътна помощ.

Сервизът се намира на арес: гр. Пловдив, бул. „Кукленско шосе17

Доволни клиенти

Отлично обслужване. Оставих светлините включени и трябваше да изчакам на пътя. Късно на за излизане извън града. Обадих се и сервизният техник пристигна в рамките на 15 минути. Цената беше повече от разумна и сервизният техник беше приятелски настроен и знаещ. Ако бързате да се върнете на пътя, не чакайте изберете RGB.
Емили Х.
Имах спукана гума със замръзнала гайка. Обадих се на пътната помощ на RGB и тe дойдoхa след час. Поправихa проблема с гайката и закърпихa безкамерната гума за нула време. Попитах дали може да завърти и гумите и тe го направихa веднага. RGB си знаят нещата, имат подходящото оборудване, идват бързо и отговарят на всеки мой въпрос.
Иван Христов
Каза ми, че ще бъде тук след половин час. Появи се да ми помогне след 15 минути. Не съм имал по-добро обслужване. Пишете ми да Ви споделя колко добре се справят - trendafil123@abv.bg
Трендафил Аромов
Call Now ButtonОБАДИ СЕ