Нашата фирма е готова да ви предостави професионален и надежден транспорт на леки и товарни автомобили, бусове и мотоциклети. Свържете се с нас, ако имате нужда от експертни услуги за транспорт, които отговарят на вашите конкретни изисквания.

Транспорт на каравани и кемпери с платформа

С гордост предлагаме професионални транспортни услуги, които отразяват нашата страст към свободата на пътя. Нашите висококвалифицирани шофьори и специализирани платформи са подготвени да превозват вашия кемпер или караван безопасно и ефективно.

Разбираме стойността на вашия кемпер или караван и отдаваме специално внимание на безопасността им по време на транспорта. С нашите модерни платформи, оборудвани със системи за фиксация и стабилизация, гарантираме, че влакното ви е в безопасни ръце.

Вашият начин на пътуване е уникален, затова и нашите услуги са гъвкави. Независимо дали пътувате за релакс или по делови ангажимент, адаптираме нашия транспорт към вашите нужди. От еднократни транспортни услуги до редовни пътувания, с нас получавате персонализирано обслужване.

От подготовката на каравана или кемпер за транспорт до избора на оптимален маршрут, отделяме внимание на всеки детайл. Нашите екипи са професионални и внимателни, когато става въпрос за транспорт на вашия дом на колела.

С нас, пътуването ви е добре планирано и ефективно. Нашите логистични експерти и модерни технологии за пътно следене ви осигуряват точни съобщения за местоположението на вашето превозно средство през целия път.

Вярваме в партньорството през целия път. С нас, транспортът на вашия кемпер или каравана става част от вашето пътешествие. Отвеждаме ви до нови хоризонти, като същевременно поддържаме вашата свобода и независимост.

С тези принципи и услуги ние създаваме изключително пътешествие за вас и вашия кемпер или каравана. Свържете се с нас, за да започнем заедно този уникален път към безкрайните възможности на откритията и приключенията.“**

За нас

Автосервизът разполага със  специализирана  техника за обслужване на леки и товарни  автомобили.Извършваме превоз на атомобили , бусове. мотокари, джипове, каравани, лодки и други до 5 тона.

24 часа в денонощието, 365 дни в годината ние ви осигуряваме качествената услуга пътна помощ.

Сервизът се намира на арес: гр. Пловдив, бул. „Кукленско шосе17

Доволни клиенти

Отлично обслужване. Оставих светлините включени и трябваше да изчакам на пътя. Късно на за излизане извън града. Обадих се и сервизният техник пристигна в рамките на 15 минути. Цената беше повече от разумна и сервизният техник беше приятелски настроен и знаещ. Ако бързате да се върнете на пътя, не чакайте изберете RGB.
Емили Х.
Имах спукана гума със замръзнала гайка. Обадих се на пътната помощ на RGB и тe дойдoхa след час. Поправихa проблема с гайката и закърпихa безкамерната гума за нула време. Попитах дали може да завърти и гумите и тe го направихa веднага. RGB си знаят нещата, имат подходящото оборудване, идват бързо и отговарят на всеки мой въпрос.
Иван Христов
Каза ми, че ще бъде тук след половин час. Появи се да ми помогне след 15 минути. Не съм имал по-добро обслужване. Пишете ми да Ви споделя колко добре се справят - trendafil123@abv.bg
Трендафил Аромов
Call Now ButtonОБАДИ СЕ