С нас, вашата лодка или яхта не пътува просто от точка А до точка Б.  Ако търсите надежден и професионален транспорт на вашата лодка или яхта, свържете се с нас. Грижим се за вашият морски  съд и гарантираме, че той достига своята дестинация в пълна безопасност и надеждност

Търсите фирма за транспортиране на яхта, лодка понтон или друг морски съд? Доверете се на нас

В морския свят, където приключението започва с всяка вълна, нашата фирма съчетава сигурност и стил във всяко транспортно пътешествие. Ние сме вашият партньор, когато става въпрос за транспортирането на лодки и яхти – превозваме вашата страст към морето, където и да било.“

От кристално чистите води на океана до интригуващите заливи, ние осигуряваме сигурен и прецизен транспорт на вашия морски съд. Със специализирани превозни средства и технологии, всяка лодка или яхта пристига на новата си дестинация без затруднения.

Вашата яхта е израз на лукс и елегантност, затова я третираме като бижу. Нашите транспортни услуги са дизайнирани с висок стандарт на обслужване, който отразява уникалните качества на всяка лодка. Ние преобразяваме превоза в истинско морско изживяване.

Детайлите правят разликата, особено когато става въпрос за транспортиране на лодки и яхти. Нашите екипи се грижат за всеки аспект, от зареждането и подготовката до безопасното разтоварване. Вниманието към всеки детайл гарантира перфектното състояние на вашия съд по пристигане.

Всеки клиент и всяка лодка са уникални, затова нашите услуги се адаптират към индивидуалните ви нужди. Вашият комфорт и удовлетворение са нашият приоритет, а нашият индивидуален подход гарантира, че всяка детайлна стъпка от превоза е персонализирана според вашите изисквания.

Съчетаваме експертния си опит с модерни технологии, за да предоставим изключително качество на всяко ниво. От първата консултация до крайната доставка, нашата фирма предлага върховно качество в транспортирането на вашия морски съд.

С нас, транспортирането на вашата лодка или яхта не е просто услуга – то е начин на живот, изграден върху сигурност, стил и почит към вашия морски свят.

 

Нашите опитни шофьори и екипи са специализирани в транспорта на водни съдове. Те разполагат със знание и умения, необходими за правилното и безопасно превозване на големи и ценни водни съдове.

Предоставяме пълно обслужване за вашата лодка или яхта – от зареждане до разтоварване. Нашите екипи се грижат за всички аспекти на процеса, включително правилното прикрепване, стабилизация и следене на водния съд през целия маршрут.

Спазваме всички регулации и стандарти, свързани с транспорта на големи водни съдове. Завеждаме се с всички необходими разрешения и лицензии, за да осигурим законен и сигурен превоз.

За нас

Автосервизът разполага със  специализирана  техника за обслужване на леки и товарни  автомобили.Извършваме превоз на атомобили , бусове. мотокари, джипове, каравани, лодки и други до 5 тона.

24 часа в денонощието, 365 дни в годината ние ви осигуряваме качествената услуга пътна помощ.

Сервизът се намира на арес: гр. Пловдив, бул. „Кукленско шосе17

Доволни клиенти

Отлично обслужване. Оставих светлините включени и трябваше да изчакам на пътя. Късно на за излизане извън града. Обадих се и сервизният техник пристигна в рамките на 15 минути. Цената беше повече от разумна и сервизният техник беше приятелски настроен и знаещ. Ако бързате да се върнете на пътя, не чакайте изберете RGB.
Емили Х.
Имах спукана гума със замръзнала гайка. Обадих се на пътната помощ на RGB и тe дойдoхa след час. Поправихa проблема с гайката и закърпихa безкамерната гума за нула време. Попитах дали може да завърти и гумите и тe го направихa веднага. RGB си знаят нещата, имат подходящото оборудване, идват бързо и отговарят на всеки мой въпрос.
Иван Христов
Каза ми, че ще бъде тук след половин час. Появи се да ми помогне след 15 минути. Не съм имал по-добро обслужване. Пишете ми да Ви споделя колко добре се справят - trendafil123@abv.bg
Трендафил Аромов
Call Now ButtonОБАДИ СЕ