СЪВЕТИ ЗА ТЕГЛЕНЕ НА РЕМАРКЕ

Съвети за теглене на ремарке

Шансовете са, че в някакъв момент от живота си ще трябва да дръпнете ремарке. Независимо дали се местите и трябва да изтеглите нещата си, предприемате проект за реконструкция на дома и дъските и новата тоалетна няма да се поберат в колата ви, или сте купили лодка и трябва да я закарате до вода, знаейки как да тегленето е важно.

RGB в Пловдив предлага най-добрите услуги с влекач. От 24-часово аварийно теглене до теглене на леки или тежки товари, ние сме компанията за теглене на камиони, на която да се обадите, когато не можете да стигнете от точка А до точка Б. Нашите приятелски настроени шофьори винаги са готови да помогнат, когато имате нужда край пътя помощ. В тази публикация в блога ще споделим някои съвети как да теглите ремарке. Свържете се с нас днес за следващата ви нужда от теглене!

СЪВЕТИ ЗА ТЕГЛЕНЕ НА РЕМАРКЕТА
Спазвайте ограниченията на теглото си. Това трябва да е интуитивно, но ще се изненадате колко много хора се опитват (зле) да теглят ремарке, което тяхното превозно средство по никакъв начин не може да тегли. Всички сме виждали това, когато видим Honda CRV да тегли огромна лодка зад себе си. Това е инцидент, който чака да се случи и вероятно инцидент, който може да повлияе негативно и на други. За да определите възможностите за теглене на вашето превозно средство, проверете ръководството на собственика, което ще изброи типовете ремаркета, които вашето превозно средство може да понесе, както и максималното тегло, което трябва да теглите. RAS в Сърбия препоръчва, че ако току-що сте закупили лодка, която колата ви не може да тегли безопасно, трябва да закупите по-голямо превозно средство (за предпочитане пикап с дизелов двигател), за да теглите вашата хубава нова лодка.
Използвайте правилния теглич на ремарке. Противно на това, което повечето хора мислят, тегличът може да бъде нещо повече от топка, прикрепена към задната част на вашия автомобил. Размерът и капацитетът на вашия теглич ще зависят изцяло от това, което искате да теглите. Типичният теглич се състои от теглич за приемник и сферичен монтаж, всички от които имат специфични препоръки за тегло на теглене. RAS в Сърбия съветва да изберете теглич, който е равен или по-голям от обичайното ви натоварване при теглене.
Уверете се, че теглото на ремаркето е разпределено равномерно. В идеалния случай искате 60% от теглото на товара да е в предната половина на ремаркето, а останалата част отзад, като по-тежките предмети са отпред. Това влиза в сила, особено когато се движите. Ако теглото ви не е равномерно разпределено, ремаркето ви може да се изкриви, което при високи скорости означава, че може да има риск да се откачи от автомобила ви. RoadsideAssistance препоръчва, ако забележите, че ремаркето ви цапа, отбийте и преместете кутиите. Ако теглите лодка или ремарке, ще ви трябва по-голямо превозно средство или камион с двоен пикап, за да теглите безопасно.
Проверете дали светлините на ремаркето работят. Ще се изненадате колко много хора пропускат или забравят тази стъпка. Светлините на ремаркето зависят от електронна връзка с вашето теглещо превозно средство, за да работят. Те могат лесно да се развържат и трябва да бъдат затегнати или вашето ремарке изобщо не е свързано с теглещото превозно средство. Без работещи светлини, вие сте изложени на огромен риск да бъдете блъснати отзад от някой зад вас.
Проверете си гумите. Друг лесен съвет за поддръжка на автомобили, който хората, които са начинаещи в транспортирането, забравят да проверят, са техните гуми. За оптимален капацитет на теглене и за по-голям разход на газ гумите ви трябва да са правилно напомпани.
Съвети за теглене на ремарке

Карайте различно. Докато теглите, е лесно да забравите, че имате нещо зад себе си. Не можете да правите тесните завои, както можете без ремарке. Вашият автомобил ще се справи по различен начин, тъй като сега е по-дълъг от нормалното и по-тежък от нормалното. Ще ви отнеме повече време, за да спрете, така че определено не затваряйте задната врата. И вероятно няма да можете да архивирате без помощ. Да се научите да шофирате с ремарке, както и да се научите да шофирате колата си, е време и практика. Докато не се почувствате комфортно да теглите ремарке, не бързайте и бъдете изключително внимателни, докато шофирате.
Закопчайте предпазния колан. Това трябва да се обяснява само по себе си.
Вашите огледала са ваши приятели. Често при теглене нещата могат да се разкопчат, ремъците за теглене да изскочат или закопчалките да забравят да бъдат затегнати. Докато шофирате с ремарке, направете практика винаги да проверявате огледалата си, не само за тези зад вас, но и за всичко, което се е объркало на вашето ремарке.
Внимавайте с вашето предаване. Тегленето е трудно за превозното средство, особено за неговата трансмисия. Вашият автомобил може да прегрее. Ако теглите ремаркета често, струва си да надстроите трансмисията си до пакет за теглене или да инсталирате компоненти за капацитет за теглене след пазара.

Call Now ButtonОБАДИ СЕ